» Otvoren konkurs za dodelu priplodnih junicaDirekcija za robne rezerve grada Kragujevca pokrenula je novi konkurs za poveravanje na čuvanje i uzgoj priplodnih junica iz gradskih robnih rezervi. Pravo da konkurišu imaju odgajivači goveda čije je pribivalište i poljoprivredna proizvodnja na teritoriji grada Kragujevca i koji raspolažu odgovarajućim kapacitetima za bavljenje uzgojem goveda. Tekst javnog poziva sa uslovima i potrebnom dokumentacijom za konkurisanje istaknut je na oglasnim tablama mesnih kancelarija na seoskom području kao i na sajtu grada.

Bliže informacije i obrazac zahteva mogu se dobiti u Direkciji za robne rezerve, na četvrtom spratu Doma sindikata, ulaz za Radnički univerzitet, radnim danom od 8 do 15 časova, kao i na sajtu grada. Krajnji rok za predaju zahteva i dokazne dokumetacije je 30. april 2015. godine.

Po isteku roka za prijem zahteva, Komisija za dodelu junica iz gradskih robnih rezervi obićiće sva domaćinstva koja su podnela zahtev i sačiniti rang listu, na osnovu koje će biti vršena raspodela visokosteonih junica iz gradskih robnih rezervi.

01.04.2015. u 15:00
Naši sajtovi : lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe | Otkup automobila
 Kginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Beograd Stara Planina Vrnjačka Banja smeštaj Niš