» Namenska i dalje najveći dužnikPoreska uprava objavila je najnoviji spisak dužnika zaključno sa 30. septembrom na kojem su 435 aktivne firme koje pojedinačno duguju između 20 miliona dinara i 7,3 milijarde dinara, koliko duguje državna fabrika “Zastava oružje”.

Kada je reč o privatnim kompanijama na petom mestu se našla Luka Beograd u vlasništvu Milana Beka koja duguje 958,4 miliona dinara. Kompanija Mera Invest čiji je vlasnik Marko Mišković nalazi se na osmom mestu sa dugovanjem od 878,4 miliona dinara.

Koncern Farmakom u vlasništvu Miroslava Bogićevića duguje 549 miliona dinara, a na listi najvećih poreskih dužnika sa dugovanjima iznad 280 miliona dinara su i Bogićevićeve kompanije Rudnik Lece, Mlekara Šabac, Farbrika akumulatora Somobor.

Zesktra grupa u vlasništvu Dragana Đurića prvoog čoveka Partizana duguje 327,6 miliona dinara, a na listi poreskih dužnika sa dugovanjem od 180 miliona dinara je i njegova kompanija Veterinarski zavod Zemun.

Fudbalski klub Crvena Zvetda duguje 458 miliona dinara, a FK Partizan 162 miliona.

Na listi najvećih poreskih dužnika je i kompanija Pink Internacional u vlasništvu Željka Mitrovića koja za poreze duguje 412 miliona dinara.

21.10.2014. u 21:00

izvor: rtk.co.rs
Naši sajtovi : lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe | Otkup automobila
 Kginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Beograd Stara Planina Vrnjačka Banja smeštaj Niš