» Dobra sezona za Dečje odmaralište



Tokom proteklog zimskog raspusta Dečje odmaralište na Kopaoniku je bilo u potpunosti popunjeno. Ovako dobrom početku sezone na ruku je išlo i vreme, jer je u poslednjih nekoliko godina ovo prvi put da je već u decembru napadalo dovoljno snega. Dečje odmaralište je već godinama popularna destinacija za učenike i predškolce iz cele Srbije.

Zbog dobre pozicije u odnosu na centar Kopaonika i blizine skijaških staza i terena za sankanje, u poslednje vreme, rekreativnu nastavu u ovom odmaralištu, počele su da izvode i škole iz Crne Gore.

Za razliku od drugih turističkih objekata, koji posluju po tržišnim cenama, smeštaj u kragujevačkom odmaralištu je pristupačan i prilagođen deci školskog uzrasta.

Pun pansion u ovom odmaralištu košta 2.420 dinara. Poslovna politika je okrenuta i ka individualnim rezervacijama, tako da i odrasli mogu da rezervišu prenoćište po ceni od 1.500 dinara.

Zimovanje u odmaralištu i izvodjenje rekreativne nastave u najvećem ski centru u Srbije je, čini se sve popularnije, pa su kapaciteti odmarališta već sada popunjeni skoro 80 odsto do kraja marta.

Pošto su najčešći gosti deca u okviru odmarališta danonoćno dežura i lekar. U jednoj sedmodnevnoj smeni, odmaralište može da primi oko 250 gostiju, koji odsedaju u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.

18.01.2013. u 15:00

izvor: rtk.co.rs
Naši sajtovi : lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe | Otkup automobila
 Kginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Beograd Stara Planina Vrnjačka Banja smeštaj Niš