» Sve više mladih vaterpolistaDolazak najvećih svetskih vaterpolo zvezda u Kragujevac podstakao je i više od 200 mladih Kragujevčana da se upišu u školu vaterpola. Vaterpolo klub Radnički je za samo nekoliko meseci napravio bum ne samo u srpskim već i u evropskim okvirima.

Dolazakom najvećih svetskih zvezda poput Filipa Filipovića, Vanje Udovičića, Borisa Zlokovića i trenera Dejana Udovičića Radnički je postao jedan od najkvalitetnijih klubova u Evropi, što potvrđuju rezultati u sva tri takmičenja.

Interosovanje za ovaj sport u Kragujevcu premašilo je sva očekivanja, pa su utakmice Radničkog izuzetno posećene, a sve veći broj mladih Kragujevčana upisuje se u školu vaterpola.

Rad sa mlađim kategorijama do sada se odvijao četiri puta nedeljno, ali su u klubu svesni da je za ozbiljnije rezulate to nedevoljno.

Već za početak narednog meseca planiran je zajednički trenig sa prvotimcima, što će dečacima koji polako savladavaju vaterpolo azbuku biti dodatna motivacija.

Vatreno krštenje u zvaničnim utakmicama mlađe selekcije imale su u kvalifikacijama za kup Srbije. Tada rezultati nisu bili u prvom planu, ali ozbiljan pristup i kvalitetan rad sigurno će vrlo brzo biti nagrađeni.

16.01.2013. u 19:00

izvor: rtk.co.rs
Naši sajtovi : berzavozila.com | lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe | Otkup automobila
 Kginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com Beograd Stara Planina Vrnjačka Banja smeštaj Niš