» Serijska proizvodnja 500L krajem majaSerijska proizvodnja novog modela 500 L u kompaniji Fiat automobili Srbija počeće krajem maja, rekao je gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović. Stevanović je, gostujući na Radio televiziji Kragujevac, rekao da će 16. aprila početi probna proizvodnja novog modela kada će fabrika automobila biti predstavljena javnosti u prisustvu najviših državnih zvaničnika i kompanije Fiat.

On je rekao da će do tada biti završeni svi strukturni radovi, bitni za fabriku i dobavljače navodeći da su u toku radovi na tri mosta i četiri prilazne ulice kompaniji FAS i Industrisjkoj zoni u Grošnici.

Prema njegovim navodima, proizvodne hale kompanije FAS su potpuno rekonstruisane, a u njima je instalirana najsavremenija oprema za proizvodnju automobila.

Model FIAT 500 L predstavljen je početkom marta na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi kada je najavljeno da bi do kraja godine trebalo da se proizvede oko 30.000 automobila.

03.04.2012. u 18:30

izvor: rtk.co.rs
Naši sajtovi : berzavozila.com | lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe | Otkup automobila
 Kginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com Beograd Stara Planina Vrnjačka Banja smeštaj Niš