» Prva nagrada za Kragujevac na sajmu turizma u NišuNa upravo završenom 13. Međunarodnom sajmu turizma u Nišu Gradska turistička organizacija “Kragujevac“ osvojila je nagradu “Car Konstantin“ za najoriginalnije uređen izlagački prostor. Štand na kome je dominirala replika “Amidžinog konaka“, jedinog sačuvanog objekta iz kompleksa Miloševog dvora, privukla je pažnju mnogobrojnih posetilaca ove manifestacije.

Osim Gradske turističke organizacije “Kragujevac“ nagrade su dobili i Hotel “Regent Club“ iz Niša za najbolje uredjen izlagački prostor, turistička agencija “Sabra“ za najbolji promotivni nastup i Udruzenje ugostitelja grada Niša, za podršku organizaciji sajma.

U renoviranoj hali sportova Čair tokom tri sajamska dana, od 30 marta do 1. aprila 2012. godine, predstavilo se 80 izlagača među kojima su turističke organizacije, turističke agencije, proizvođači suvenira, vinarije, etno udruženja… Turističku ponudu promovisalo je i nekoliko izlagača iz Crne Gore, BIH, Grčke i Bugarske.

Izlagači i posetioci si mogli da uzivaju u prezentaciji gradova i gastronomskoj ponudi, promociji filma “Južna Srbija 4x4“ i “Virtuelni Niš“, a organizovano je i razgledanje grada i degustacija “Niškog doručka“.

03.04.2012. u 10:00
Naši sajtovi : berzavozila.com | lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe | Otkup automobila
 Kginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com Beograd Stara Planina Vrnjačka Banja smeštaj Niš