» Uvid u birački spisakGradska uprava za mesnu samoupravu i opštu upravu grada Kragujevca, obaveštava građane sa prebivalištem na teritoriji Grada Kragujevca da mogu izvršiti uvid u birački spisak ili podneti zahtev za upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku podataka, svakog radnog dana i subotom od 07 – 15 sati do 20. aprila 2012. godine, kada će birački spisak biti zaključen.

Zahtev za upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku u biračkom spisku podnosi se Gradskoj upravi za mesnu samoupravu i opštu upravu Kragujevac (zgrada Skupštine Grada Kragujevca, - treći sprat kancelarija br. 311).

Od proglašenja izborne liste, pravo na uvid i na podnošenje zahteva za promenu u biračkom spisku ima i podnosilac izborne liste ili lice koje on ovlasti, po istom postupku po kome to pravo imaju i građani. Uz zahteve se prilažu ovlašćenje i potrebni dokazi.

Obaveštavaju se građani da Gradskoj upravi za mesnu samoupravu i opštu upravu mogu, najkasnije pet dana pre dana zaključenja biračkog spiska, podneti zahtev da se u birački spisak upiše podatak da će birač na predstojećim izborima za narodne poslanike glasati prema mestu boravišta u zemlji.

Radi uvida u birački spisak i podnošenja zahteva za promene u biračkom spisku sa sobom obavezno poneti ličnu kartu, a po potrebi i druge dokaze.

14.03.2012. u 13:00
Naši sajtovi : lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe | Otkup automobila
 Kginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Beograd Stara Planina Vrnjačka Banja smeštaj Niš