» Počela realizacija projekta “Naša zajednička misija“U opštinskoj upravi Pećinci je održan prvi radni sastanak svih partnera na projektu “Naša zajednička misija - male Kancelarije za LER na putu velikih uspeha“, čiju je realizaciju finansijski pomogao Fond za otvoreno društvo, Srbija. Ispred mentorskih Kancelarija za LER iz gradova Kragujevac i Zrenjanin i opštine Pećinci, sastanku su prisustvovali Biljana Tomić, Zdravko Stojanov i Radivoj Milošević, kao i Vanesa Belkić, menadžer projekta ispred NVO CenTriR.

NVO CenTriR je u junu prošle godine potpisao Memorandume o saradnji na projektu sa sva tri partnera, a jednogodišnja realizacija projekta je otpočela 15. decembra 2011. Partneri su na sastanku usaglasili detaljan akcioni plan realizacije projekta, upoznali se sa svojim obavezama tokom njegovog daljeg sprovođenja, dogovorili okvirne termine za održavanje uvodne konferencije za medije i uvodnog seminara za ciljnu grupu.

Cilj projekta jeste osnaživanje kapaciteta zaposlenih u devet Kancelarija za LER, iz malih i nedovoljno razvijenih opština u Srbiji, za obavljanje poslova iz domena lokalnog ekonomskog razvoja. U procesu edukacije ciljne grupe najveći doprinos će dati stručnjaci iz partnerskih gradova i opštine, jer će svoja praktična iskustva, načine rada i ostvarene rezultate preneti polaznicima kroz različite modalitete saradnje: uvodni seminar, studijske posete, jednodnevne treninge. Pored ovoga, CenTriR će kao nosilac projekta kreirati jedinstvani online registar svih Kancelarija za LER u Srbiji, koji će biti dostupan za pretraživanje na njegovom zvaničnom veb sajtu.

O svim ovim detaljima šira javnost će biti obaveštena na uvodnoj konferenciji na projketu koja će biti održana 9.

01.02.2012. u 13:00
Naši sajtovi : lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Selidbe | Otkup automobila
 Kginfo.rs na Facebook-u
Novi Sad Vrnjačka Banja Beograd Stara Planina Vrnjačka Banja smeštaj Niš